Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Roland Emmerich segít felkészülni a világvégére

Nem vagyok benne egészen biztos, hogy ez a közelgő apokalipszis jele vagy sem, de ha értesüléseink nem csalnak, Roland Emmerich újabb szellemi emanációjával borzolhatja a gyanútlan film- és sorozatkedvelők idegeit. Emmerich néhány vállalható filmtől eltekintve (Tökéletes katona, Csillagkapu) leginkább rémesen gyenge rendezéseiről ismert (csak néhányat a kínos kavalkádból: A függetlenség napja, Godzilla, I.e. 10 000), készülő új sorozatától tehát minimum annyit várhatunk, hogy lesznek benne dolgok, amik biztosan felrobbannak.

Tovább

NASA: Aludj nyugodtan 2012 decemberében is!

December 8-án egy nyílt beszélgetést rendezett a NASA a Pasadena-i laboratóriumában. Don Yeomans, a NASA földközeli űrbeli testeket figyelő programjának igazgatójától lehetett kérdezni, aki nyitóbeszédében elmondta, hogy még 2012 december 21-én is nyugodtan lehet majd aludni (sőt, mivel az év leghosszabb éjszakájáról beszélünk, igen kellemes szundinak nézünk elébe). A 2000-hez kapcsolódó apokalipszis-látomások időpontja még valamennyire érthető volt, de vajon honnan van ez a jelen világvége-látás az emberekben?

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek