Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szuperhősök lepontoznak

Na, mi a közös bennük?

forrás: letsbefriendsagain.com


Tovább

9-es hétvége: 19 könyv, 990 Ft a galaktikabolton!

Ez a hétvége a 9-es szám jegyében zajlik a galaktikabolton! 19 könyvet adunk hatalmas kedvezménnyel, mindössze 990 Ft/darab áron a www.galaktikabolt.hu-n. Csak vasárnap éjfélig érvényes az ajánlatunk! Az egyszerűség kedvéért ide összegyűjtöttük az akciós kötetek listáját. Információkért, tartalomért és rendelésért kattints az egyes borítókra!

Tovább

Batman valódi ereje.

DeviantArtist alkotta meg, ezt a csodás képet a szuperhősünkről, mely láttán még a nézőre is átragad a képből áradó energia.

Számomra a kép önmagáért beszél, szuperhősünket ábrázolja harc után, abban a pillanatban, amikor egy pillanatra megpihen és a kezét a földre téve leguggol. A szárnyait lobogtatja a szél, a öltözékét itt-ott vér borítja, ez nyilván az ellenfeléé, mert a kép tanulsága szerint sértetlenül megúszta az összecsapást. 

A kép címe: A harc után. A hősünk ruházata egy kicsit Pókember jelmezére emlékeztet. A felvétel összehatását figyelembe véve eléggé félelmetes, megmerem kockáztatni, hogy az egyik legfélelmetesebb Batman kép, melyet eddig láttam. Mit gondoltok a képről?

http://geektyrant.com/news/2012/4/9/geek-art-awesomely-energetic-image-of-batman.html

Tovább

Képregény-rovat II.: Polgárháború - A Háború kezdete

Képregényrovatunk második epizódjában beugrunk a mélyvízbe, és egy crossover-világba csöppenünk. Vezetőnk ezúttal is Mr. Barton lesz, aki szakavatottan lavírozik a képregények sokszor nem egyszerű világában, így eltévedni most sem fogunk.

Tovább

Képregény-rovat I.: The New #52: The Flash

Új rovatot indítunk a Galaktika blogon, a képregények szerelmesei nagy örömére! Ebben új szakértőnk, Pálinkó Tibor fog ismertetni egy-egy képregény epizódot, sok háttérinformációval és rövid tartalmi összefoglalóval, így ha valakiben felmerüla kétely, szeretné-e az adott füzetet beszerezni, praktikus útmutatóra talál majd itt. Első írása stílusosan több szempontból is egy első rész: az újraindult The Flash első füzetéről szól.

Tovább

Amerika kapitány máris visszatér?

Még meg sem jelent dvd-n az idei év egyik kasszasiker képregény-adaptációja, máris a folytatásról érkeznek a hírek. Ugyan csak és kizárólag a Bosszúállók és a Vasember 3 lezavarása után kezdik meg az Amerika kapitány 2 munkálatait, a forgatókönyvírók már most képtelenek arra, hogy tétlenül üljenek a babérjaikon.

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek