Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vámpír evolúció

Most, hogy befutott a mozikba az újabb, sokadik vámpíros film, az Abraham Lincoln, a vámpírvadász, talán ideje kissé visszatekintenünk vámpírügyekben. Hogy fordulhatott elő, hogy a múlt századelő félelmetes, bűnronda, ocsmány állatiassággal megáldott (megátkozott) vérszívóktól eljutott a filmipar a csillogó bőrű, álomszépnek titulált kommersz változatig? Rövid evolúciós történet következik, némi képes szemléltetővel.

Tovább

Hölgyhétvége a Galaktikabolton

nők.jpg

Ezen a hétvégén ismét akciót hirdet a Galaktikabolt: öt kiváló írónő fantasy és sf könyvei most féláron kaphatók! Csak hétfő délelőttig! Ezen a linken érhetők el az akciós könyvek: www.galaktikabolt.hu/kategoria/nok_es_sci-fi_akcio.html.

Tovább

9-es hétvége: 19 könyv, 990 Ft a galaktikabolton!

Ez a hétvége a 9-es szám jegyében zajlik a galaktikabolton! 19 könyvet adunk hatalmas kedvezménnyel, mindössze 990 Ft/darab áron a www.galaktikabolt.hu-n. Csak vasárnap éjfélig érvényes az ajánlatunk! Az egyszerűség kedvéért ide összegyűjtöttük az akciós kötetek listáját. Információkért, tartalomért és rendelésért kattints az egyes borítókra!

Tovább

Hamarosan érkezik Neil Gaiman legújabb könyve - Douglas Adamsről!

Douglas Adamsről szól Neil Gaiman legújabb könyve, ami a napokban, a csütörtökön kezdődő Könyvfesztivál alkalmából lát napvilágot. (Ott is lehet majd először megvásárolni.) A Ne ess pánikba! egy egyedülálló finomság lesz: Gaiman nem egy egyszerű életrajzot állít elénk Douglas Adamsről, hanem zseniális, humoros stílusban mutatja be az abszurd SF nagymesterét, ráadásul rendkívül sok személyes történet és a két író-óriás közti beszélgetés is olvasható a könyvben.

Tovább

Szavazz és nyerj: Melyik 2011 legjobb Galaktikás könyve?

Egy 2011-ben megjelent kötetünk ki fog menni megküzdeni a nagyszínpadon az Aranykönyv versenyen. De vajon melyik lesz az a könyv? Szavazz kedvencedre, és nyerd meg a vadonatúj Időhajók kötetet!

Tovább

Társadalom, egyén nélkül?

A társadalom sok, külön egyén összességéből épül fel. Ezek csoportokba tömörülnek mindenféle szempont alapján: közös érdekek szerint, nézetek szerint, vallás szerint, érdeklődés kapcsán, életkor alapján... Mert mindenki akar lenni valamilyen, és gyakran olyannak szeretne tűnni, ami a valóságban nem állja meg a helyét. Képzeljük el, mi lenne, ha belátnánk egymás kicsit vagy nagyon hazug mázai mögé, és meg tudnánk nézni egymást - minden nap, minden perc, minden másodpercében?

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek