Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A nap képei: kutyajó sci-fi/fantasy maskarák

Ha február lenne, nyugodt szívvel mondhatnánk, hogy itt a farsang, áll a bál! Helyette azonban a Mindenszentek ünnepe közeleg - viszont Amerika után szabadon ugyanúgy kapkodunk a jelmez-ötletek után. És ha már jelmezbe bújhat a fél világ, ugyan mért ne öltözhetnének be kedvenceink is? Vannak, akik már meg is tették. A következő képes összeállításban a legeredetibb kutyagúnyák következnek, Star Wars-, Harry Potter- és Power Rangers-témákban, ráadásként egy örök klasszikussal!

Tovább

Zombi-robot-alien barátság

Képzeljük el, hogy egy zombi, egy robot és egy alien találkozik. Ugye milyen abszurd? Vagy legalábbis valami zs kategóriás horror első jelenetére emlékeztet. A hármójuk kapcsolatára vonatkozó minden egyéb fejtegetés pedig eleve abortált ötletnek tűnhet. Csakhogy az utca embere úgy látszik, mégis megfejtette a nagy talányt, és egy Venn-diagram segítségével megoldotta a fogas kérdést. Egy házfalon, pár színes kréta segítségével.

Tovább

Ha Jack Sparrow is wookie lett volna...

...az én mesém is arról szólna. Sajnálatos módon azonban szó sincs Star Wars-spinoffról Han Solo szőrös(szívű) társa főszereplésével, csak néhány fantáziadús, SW-témakörben alkotott moziplakátról. A képek középpontjában természetesen a csillagháborús, galaktikus eposz gárdája áll, a legutóbbi mozi(- és tévé)sikerek főszerepeibe bújtatva. Az apropó pedig a freakingnews.com Star Wars mashup versenye, amelynek legszellemesebb alkotásaiból válogattunk most.

Tovább

A nap képei: Toy Story Star Wars-módra

Star Wars-témában sok mindent láthattunk már. Az űreposz szereplői és kellékei napjaink ikonjaivá váltak. A popkultúra nevében folyamatosan elhalmoznak minket a témában alkotott ilyen-olyan remekművekkel, vagy éppen a klasszikus kultúra és képzőművészet Star Warsosított interpretációival. A rajongók kreativitásának nincs határa, eredménye viszont annál több. Igaz, nem annyira a humoros újrahasznosítás kategóriájába esik, de nem kevésbé érdekes az Avanaut művésznévre hallgató fotós sorozata is. Ő ugyanis Star Wars-játékokat (egészen pontosan lego- és akciófigurákat) állított be és róluk készített szinte megtévesztően élethűre sikeredett képeket.

Tovább

Egyedülálló Star Wars snowboardok

A Burton nemrégiben dobta piacra új téli kollekcióját. A deszkák egyik oldalán a gyártó cég neve szerepel - természetesen a SW-ból ismeretes betűtípussal írva - míg másik oldalán Yoda, Darth Vader, Boba Fett és Rohamosztagosok osztoznak. A különböző méretű deszkákat használhatják kicsik és nagyok is egyaránt. Meg lennénk lepve, ha Lucasnak nem lenne érdekeltsége benne, mindenesetre el kell ismerni, formás darabok. Kattintás után megnézheted egyesével is őket!

Tovább

A nap képe: Halálcsillag helyett...

...ha más fegyvere is lett volna a Birodalomnak, egészen más fordulatot vehetett volna a Star Wars cselekménye. Azonban olybá tűnik, a messzi-messzi galaxis túl messzire esik az internetszolgáltatóktól, ez pedig kétségtelenül nagy slamasztikába sodorta a rohamosztagosokat. Most viszont itt a lehetőség, hogy elképzeljük, mi lett volna, ha élhettek volna a Gugli Erejével.

 

Forrás: geeksaresexy.net

 

Rhaenyra postja

Tovább

Mad Max buli a kaliforniai sivatagban

700 lelkes rajongó megidézte a leghíresebb poszt-apokaliptikus mű világát, és együtt ünnepelték annak létrejöttét. A Wasteland Weekend nevű hétvégi program nem kifejezetten gyerekeknek szólt: a hokimaszkban és bőrruhában mókázó rajongók még egy min-Viharcsarnokot is felépítettek.

Tovább

30 propaganda poszter

Csatlakozz! Rád van szükségünk! Dolgozz! Harcolj! Csillagok háborúja, Star Trek, Futurama, Majmok bolygója, Amerika kapitány, Halo és még számtalan sci-fi klasszikus a propaganda szolgálatába állt. Figyelem, lenyűgöző poszterek következnek.

Tovább
1234
»
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek