Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Star Hipsters - avagy új módosítások a Csillagok Háborújában

George Lucas azt állítja (és ezzel mi egyetértünk), hogy a Star Wars művészet, és mint művészet (ezzel már nem biztos, hogy egyet értünk), folyamatosan remixelhető, hogy egyes hatásokat fokozhassuk. Ezt a hozzáállását érhetjük tetten a Blu-Ray kiadásban is. Lényeg a lényeg, ha ő így, akkor mások is így: egy John Woo (nem a filmrendező) nevű divattervező és illusztrátor művész úgy döntött, akkor ő most egy kicsit remixeli a SW karaktereit, és a legfrissebb divat szerint felöltözteti őket.

Tovább

Epic meetup: Luke Potter és Harry Skywalker

Az egész úgy kezdődött, hogy Harry Potter hollywoodi nagykövete (polgári nevén Daniel Radcliffe) volt oly botor, és egy "szülőanyjával", J.K. Rowlinggal folytatott beszélgetés során kifejtette álláspontját egy igen kényes ügyben. E szerint a vélemény szerint a Harry Potter-széria bizony jóval überkirályabb, mint a Star Wars-filmek. Az úriembernek persze volt nyomós érve is: míg a Potter-múviknak sziklaszilárd irodalmi alapjai vannak, addig Lucas bácsi eposza bizony nem rendelkezik ilyesféle munícióval. Ez az előny azonban veszni látszik, mihelyst széles vászonra kerül a Potter-fiú meséje. A multiplex-élmény ugyanis meglehetősen erős rokon kötelékekre mutat rá az ifjú Fazekas és a Csillagjáró-fiú története között. Példának okáért itt van rögtön tíz plusz egy ráadás említésre méltó hasónlóság.

Tovább

Viktoriánus Star Wars portrék

Nick Agin grafikusnak köszönhetően a Csillagok háborúja-univerzum tovább bővült. A Viktoriánus Halhatatlanok Csarnokába új képeket akasztottak ki a falra, többek közt Yoda, Boba Fett és Darth Vader portréját. Egészen pontosan Darth Vader nagybácsiét...

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Legfrissebb bejegyzések

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek