Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Power Rangers nosztalgia - csodás csajok pompás Power Rangers ruhában

Repüljünk vissza a múltba, az áldott '90-es évekbe, amikor a változás szelei nyugatról először fújtak be úgy becsülettel országunkba. Ekkor még nem új adónemeket, rendeleteket és uniós jogszabályokat hoztak magukkal ezek a szelek, hanem egy - számunkra - új szemléletet, egy új világot, ahol nem voltál gyanús, ha így vagy úgy öltözködtél, vagy ilyen vagy olyan koncertekre és filmekbe jártál. Ami pedig az én korosztályomnak akkor a legfontosabb volt: befújtak olyan pompás dolgokat, mint amilyen az 1993-ban indult Power Rangers, ami maga volt a megdöbbentő menőség: verekedő szuperhősök, szikrázó ütések és lövések, robotba bújó pilóták, egyetlen óriásrobottá egyesülő harci gépek... Csak aztán az idő eltelt, mi nőttünk fölfelé, és elfelejtettük a Power Rangerst (ki kicsit, ki nagyon). No, íme pár kép, ami alapján újra szerelembe eshetünk a Power Rangersszel. Örökre.

Tovább

A legszebb sci-fi és geek kötődésű lányok top10 II. rész

Előző posztunk szubjektív toplistájában elkezdtük sorra venni a legszebb sci-fi és alapvetően geek kötődésű hölgyeket. Ugyanis, kedves Urak, vannak ilyenek: minden csókéskönny meg a.v.o.n. (A Világuralmukat Organizáló Nőszemélyek) behatások ellenére léteznek csodálatos, szép lányok, akik igenis elkötelezettek a science fiction, meg úgy alapvetően a "geek" kultúrszféra mellett. Nos, csapjunk is a lovak közé, lássuk a top 10 második, dobogós felét!

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek