Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Victoria's Secret szuperhősei

Hol vannak már azok az idők, mikor geeknek lenni ciki volt? Mára már szuperhősből áll a világ! Olyannyira, hogy a mozivászon után már a divat világát is megszállták a szuperemberek. Aki nem hiszi, az csodálja meg a Victoria's Secret fehérnemű bemutatójának képeit. Annyi bizonyos, hogy ezzel az új trenddel mindenki jól jár: a hölgyek azért, mert szupererő birtokosainak érezhetik magukat; az urak pedig azért, mert feltehetőleg tinédzserkoruk és képregényrajongásuk kezdete óta arra a pillanatra várnak, hogy szupernők vegyék körül őket a valóságban is. Mit nekünk Wonder Woman? Az igazi csodanők köztünk járnak!

Tovább

A nap képe: Szellemirtók egy messzi-messzi galaxisban

A szellemirtók keze mindenhova elér. Hiszen ki tudja, hol lehet éppen szükség rájuk. Az univerzum nagy, szellem meg bőven sok van. Éppen ezért néha elkél egy kis segítség egy messzi-messzi galaxisban is. Vagy mégsem. Nézőpont kérdése. Attól függ, hogy az R2D2-típusú droidok által közvetített hologramos üzenet szellemnek tekinthető-e. Mert végtére is ott az emberi forma, az áttetsző és világító fizikai megjelenés esete, na meg persze az üzenet-elmesélő funkció. (Igaz, a feladó még nem nyugszik békében. Egyelőre.) Csoda, ha a szellemet és a hologramos üzenetet egyesek összekeverik? A jelek szerint nem. Az alábbi Star Wars-Szellemirtók kép legalábbis tanúsítja a hasonlóságról szóló feltevést.

Tovább

El van a lépegető, ha játszik...

Allergiás vagy a macskaszőrre? Nincs időd naponta többször sétálni vinni a kutyust? Nem mersz bevállalni egy egzotikusabb állatot, mint mondjuk a sikló vagy a madárpók? Túl macerás még a hörcsög is? A halaid már az első nap felfordultak az akváriumban? Mielőtt arra a következtetésre jutnál, hogy a kisállattartást nem Neked találták ki, tegyünk még egy próbát. Hiszen a birodalmi lépegető nevelését még biztosan nem próbáltad! Pedig nagyon önálló kis lényről robotról van szó, aki még fogyasztást és sétáltatást sem feltétlen igényel. Nick Drummond fotósorozatán a Star Wars-univerzum abszolút "kis kedvencének" egy (önálló) napját követhetjük nyomon.

Tovább

A nap képei: kutyajó sci-fi/fantasy maskarák

Ha február lenne, nyugodt szívvel mondhatnánk, hogy itt a farsang, áll a bál! Helyette azonban a Mindenszentek ünnepe közeleg - viszont Amerika után szabadon ugyanúgy kapkodunk a jelmez-ötletek után. És ha már jelmezbe bújhat a fél világ, ugyan mért ne öltözhetnének be kedvenceink is? Vannak, akik már meg is tették. A következő képes összeállításban a legeredetibb kutyagúnyák következnek, Star Wars-, Harry Potter- és Power Rangers-témákban, ráadásként egy örök klasszikussal!

Tovább

Zombi-robot-alien barátság

Képzeljük el, hogy egy zombi, egy robot és egy alien találkozik. Ugye milyen abszurd? Vagy legalábbis valami zs kategóriás horror első jelenetére emlékeztet. A hármójuk kapcsolatára vonatkozó minden egyéb fejtegetés pedig eleve abortált ötletnek tűnhet. Csakhogy az utca embere úgy látszik, mégis megfejtette a nagy talányt, és egy Venn-diagram segítségével megoldotta a fogas kérdést. Egy házfalon, pár színes kréta segítségével.

Tovább

Ha Jack Sparrow is wookie lett volna...

...az én mesém is arról szólna. Sajnálatos módon azonban szó sincs Star Wars-spinoffról Han Solo szőrös(szívű) társa főszereplésével, csak néhány fantáziadús, SW-témakörben alkotott moziplakátról. A képek középpontjában természetesen a csillagháborús, galaktikus eposz gárdája áll, a legutóbbi mozi(- és tévé)sikerek főszerepeibe bújtatva. Az apropó pedig a freakingnews.com Star Wars mashup versenye, amelynek legszellemesebb alkotásaiból válogattunk most.

Tovább

A nap képei: Toy Story Star Wars-módra

Star Wars-témában sok mindent láthattunk már. Az űreposz szereplői és kellékei napjaink ikonjaivá váltak. A popkultúra nevében folyamatosan elhalmoznak minket a témában alkotott ilyen-olyan remekművekkel, vagy éppen a klasszikus kultúra és képzőművészet Star Warsosított interpretációival. A rajongók kreativitásának nincs határa, eredménye viszont annál több. Igaz, nem annyira a humoros újrahasznosítás kategóriájába esik, de nem kevésbé érdekes az Avanaut művésznévre hallgató fotós sorozata is. Ő ugyanis Star Wars-játékokat (egészen pontosan lego- és akciófigurákat) állított be és róluk készített szinte megtévesztően élethűre sikeredett képeket.

Tovább

A nap képe: Halálcsillag helyett...

...ha más fegyvere is lett volna a Birodalomnak, egészen más fordulatot vehetett volna a Star Wars cselekménye. Azonban olybá tűnik, a messzi-messzi galaxis túl messzire esik az internetszolgáltatóktól, ez pedig kétségtelenül nagy slamasztikába sodorta a rohamosztagosokat. Most viszont itt a lehetőség, hogy elképzeljük, mi lett volna, ha élhettek volna a Gugli Erejével.

 

Forrás: geeksaresexy.net

 

Rhaenyra postja

Tovább
12
»
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek