Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

9-es hétvége: 19 könyv, 990 Ft a galaktikabolton!

Ez a hétvége a 9-es szám jegyében zajlik a galaktikabolton! 19 könyvet adunk hatalmas kedvezménnyel, mindössze 990 Ft/darab áron a www.galaktikabolt.hu-n. Csak vasárnap éjfélig érvényes az ajánlatunk! Az egyszerűség kedvéért ide összegyűjtöttük az akciós kötetek listáját. Információkért, tartalomért és rendelésért kattints az egyes borítókra!

Tovább

Harc az Örök Háborúval - egy igazi irodalmi különlegesség



Joe Haldeman regénye, az Örök Háború - amely a Könyvhétre jelenik meg június elején - különös háttérrel büszkélkedhet.Olyan korban született, amelyben a háború a mindennapok részét képezte, és nem éppen magasztos színben tündökölt: a Vietnámi Háború idejében.
Tovább

Autizmus: betegség vagy az evolúció következő lépcsőfoka?

A nagy port kavart, hatalmas botránnyal együtt járó 1998-as tanulmány, amely azt állította, hogy az autizmust a gyerekek által kapott oltások okozzák, egy újabb kutatás "jól kimunkált csalás" -nak nevezte. Kényelmes megoldás is lett volna ezt állítani erről a rendkívül összetett jelenség- és tünetegyüttesről. De mi is vajon az autizmus?
Tovább

A nap képe: a magasság bűvöletében

Kezdjük mi, emberek kinőni a Földet, az biztos. Ennek megfelelően neki is álltunk felfelé terjeszkedni. Íme, a tíz legmagasabb épület jelenleg a bolygón. Nagyobb méretű képért KATTINTS IDE.

Tovább

A Nagyúr és a dolgok Sötét Oldala

Azt tudjuk, hogy Darth Vader alapvetően a dolgok sötét oldalát kedveli. Így van az Erővel is, dühe, haragja és félelme ott sokkal kiélhetőbb. Nos, amikor díszes kompániájával egy ital mellett zenét hallgat... akkor is a sötét oldalt kedveli jobban.

Tovább

A nap képe: EXMARRYATE

Tudok akármi értelmeset kommentálni mindehhez? Nem. A házasodó Dalekek látványa egyszerűen túlságosan is elsöpör. Szinte az ember hallja a gonosz gépi hangon: "HALT! SONST WERDEN WIR SIE HEIRATEN!". Kár, hogy csak egymással tudnak házasodni, hiszen a dalekeken kívül nincs tökéletes lény a világon...

Tovább

A Trónok Harca intro zenéje két ikerlány előadásában - HÁRFÁN

A Trónok Harca pillanatnyilag mindent visz: epikusságban döntögeti a riválisait, a harc, az erőszak mindennapos a világában, a testiség, a romlottság mindenfelé felüti a fejét... Hogy jön ehhez a hárfa?! Hát, igen jól, ahogy azt Camille és Kennerly, az egypetéjű ikerpár elég gyönyörűen bemutatja.

Tovább

Nácik a Föld középpontjáról

Van egy stúdió, Asylumnak hívják. Ők pedig arról híresek, hogy amikor kijön egy film, aminek feltehetően nagy nézettsége lesz, akkor hasonló témában villámsebességgel elkészítenek egy... fogalmazzunk úgy, visszafogottabb költésgvetésű, idiotizmusban tobzódó filmremeket. Ahogy látták, hogy az Iron Sky holdbéli nácijai micsoda közönségbázisra számíthatnak, az Asylum okos emberei úgy döntöttek, a nácik nem csak a Holdra tudnak visszavonulni a vereség elől, hanem - a földkérek alá is.

Tovább

A nap képe: R2-D2 smink

Május 4 kapcsán egy sminkkellékekkel foglalkozó cég ajánlotta a hölgyeknek ezt a szemfestést (és a hozzá szükséges eszközöket). Véleményünk szerint nagyon menő dolog egy ilyen jellegű smink bevállalása akármilyen cégtől - le a kalappal! (Reméljük, a lányok nem kezdenek el tőle csipogni-prüntyögni, meg védőpajzsokat megszerelni.)

geektyrant

Tovább

Power Rangers nosztalgia - csodás csajok pompás Power Rangers ruhában

Repüljünk vissza a múltba, az áldott '90-es évekbe, amikor a változás szelei nyugatról először fújtak be úgy becsülettel országunkba. Ekkor még nem új adónemeket, rendeleteket és uniós jogszabályokat hoztak magukkal ezek a szelek, hanem egy - számunkra - új szemléletet, egy új világot, ahol nem voltál gyanús, ha így vagy úgy öltözködtél, vagy ilyen vagy olyan koncertekre és filmekbe jártál. Ami pedig az én korosztályomnak akkor a legfontosabb volt: befújtak olyan pompás dolgokat, mint amilyen az 1993-ban indult Power Rangers, ami maga volt a megdöbbentő menőség: verekedő szuperhősök, szikrázó ütések és lövések, robotba bújó pilóták, egyetlen óriásrobottá egyesülő harci gépek... Csak aztán az idő eltelt, mi nőttünk fölfelé, és elfelejtettük a Power Rangerst (ki kicsit, ki nagyon). No, íme pár kép, ami alapján újra szerelembe eshetünk a Power Rangersszel. Örökre.

Tovább

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek