Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hölgyhétvége a Galaktikabolton

nők.jpg

Ezen a hétvégén ismét akciót hirdet a Galaktikabolt: öt kiváló írónő fantasy és sf könyvei most féláron kaphatók! Csak hétfő délelőttig! Ezen a linken érhetők el az akciós könyvek: www.galaktikabolt.hu/kategoria/nok_es_sci-fi_akcio.html.

Tovább

Mennem kell, bolygómnak szüksége van rám

... mondta a csillagközi harcos és már szállt is haza, hogy megmentse a világot.

Tovább

Zombi-fogat ünnepnapra

Nem tudod, mivel érkezz a diszkóba, hogy tapadjanak rád a lányok? Még nem döntöttél, miben érkezel az esküvődre? Le akarod nyűgözni rokonaid? Itt a pompás ajánlat: utazz zombi-fogaton!

Tovább

Integetős cica Kínából - horror edition

Nem, mi sem tudjuk, miféle elmebaj alkotta ezeket az integetős cicákat, és úgy alapból is, frászt kapunk ezektől az integetős cicáktól. "Integetős cica"?? A fenéket, ez leginkább "beintős macska"...

Tovább

Horrorfilm a láthatáron: Bambi

Éjsötét patái nyomán rothadás fakad a talajból, vonyítása szétszaggatja a világok közti falat, és szellemek szöknek át rajta az élők világába, szemének szentségtelen lángja elég ahhoz, hogy seregek fussanak meg színe elől. Igen, ő Bambi. És Bambi mérges. És visszatért, hoyg romlásba döntse a világot... legalábbis ez alapján a poén-plakát alapján egy ilyesmi film vizualizálódik bennünk. Valakinek ezt a mozit MEG KELLENE CSINÁLNIA!

Tovább

A nap igazsága: Superman egy Qki

A kép értelme elvész a tökéletesség nehéz palástja mögött. Superman, te rossz fiú.

Tovább

Itt a nyár, itt a sütögetés

"Süssék gyorsabban azt a flekkent!" Nagyúr, az embereim a lehető leggyorsabban dolgoznak. "Ezt majd elmondhatja a Császárnak!" Jó ég... az Uralkodó ide jön? "Ide. És ha nem lesz kész a flekken, nagyon csalódott lesz!" (khhsssssz)

Tovább

Szuperhősök lepontoznak

Na, mi a közös bennük?

forrás: letsbefriendsagain.com


Tovább

Godzilla - Készülőben az új film

Ismét megdübörög a föld: Godzilla visszatér! A San Diego-i Comic-Con alakmából jött egy poszter, sőt a helyszínen levetítettek egy rövid részletet is a filmből. A beszámolók szerint lerombolt városok és óríás-szörnyek tetemei jelzik a Gigantikus Bestiák Királyának útját. Gareth Edwards (Monsters) dirigálja majd a filmet, 2014-ben.


Tovább

Dredd részlet a kételkedőknek (+18)



Már ha lennének még szkeptikusok az új Dredd filmel kapcsolatban legútobbi bejegyzésünk után. Bizony, kegyetlen, véres és akciódus túrának igérkezik majd a nem-is-olyan-távoli jövőbe. (Ezútal Rob Schneidernek és szuszpenzornak nyoma sincs.) Erről tanúskodik az alábbi kis részlet, amelyet a készítők voltak olyan jók, és kiszivárogtattak. Figyelem, CGI vér nagymennyiségben!

Tovább

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek