Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Geekeknek kötelező!!!

Itt van néhány nagyon pöpec kis karra való óra, melyeket direkt a Star Wars fanatikusoknak készültek.

itelet banner500x150.jpg

Tovább

A nap képe

Tovább

Robert Fury, avagy Redford és a S.H.I.E.L.D.

Egy interjúban megerősítették, hogy bizony, az Amerika Kapitány: A télkatona című filmben nem kisebb színész, mint Robert Redford is biztosan helyet fog kapn!!!

Tovább

Trónok harca: Elstartolt a harmadik évad!

A Trónok harca harmadik évada egy zseniális nyitó résszel tért vissza a TV képernyőre! Az első epizód fantasztikus volt, alig tudom kivárni mi lesz a folytatásban! Nektek, hogy tetszett?

Tovább

The walking dead - jövő héten vége a 3. évadnak!!!


Jövő héten leköszön a harmadik évad is. Nem hisszük el, hogy ez megint bekövetkezik. Ez volt a legjobb, legizgalmasabb évad az összes közül, és alig bírjuk kivárni, hogy fognak az események végződni! Az utolsó epizód címe: "Üdvözöllek a síroknál!", s akkor lássuk a videókat róla!

Tovább

Új trailer! A Vasember 3 közeledik!

A Vasember 3 áprilisi bemutatója egyre közeledik, így nem csoda, hogy egyre több trailer bukkan fel a filmről. Jelen esetben egy kínai oldalon bukkantunk rá az új trailerre, amit most itt meg is mutatunk Nektek!

Tovább

Kedvenc mágusunk története - Gandalf

734415_541342495890953_873831610_n.jpg

A szerkesztőségben sokáig gondolkodtunk, d6-tal dobálóztunk, míg végül úgy döntöttünk, hogy kedvenc mágusunk Gandalf, az egyik legvagányabb mágiahasználó a varázsképességekkel rendelkező társai között. Története egy rejtélyes és homályos estén a Pajkós póni fogadóban hangzott el, 4 méter sör kíséretében. Én így emlékszem az esetre:

Tovább

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!!!



„A legkisebb is számít” – tartja egy nagy áruházlánc szlogenje és bizony ez telitalálat! Hát még, ha nem is olyan kicsi, amivel érdemes számolni!!!

Mi, a Galaktika magazin kiadói és szerkesztői évtizedek alatt megtanultuk, hogy  a legfontosabb számunkra a rendszeres olvasó, vagyis azok a Galaktika-fanok, akik előfizetéssel is bebiztosítják magukat, hogy ne maradjanak le egyetlen izgalmas novelláról, érdekes sztárinterjúról se, vagy elsők között értesüljenek valamely tudományos-technikai újdonságról.

Szeretnénk a lehető legjobban kiszolgálni a népes Galaktika olvasótábort, ezért azt ajánljuk és kérjük, hogy fizessenek elő a Galaktika magazinra, kedvezményes áron, és legyenek egy figyelemre méltó ajándék tulajdonosai!

Az a kedves olvasónk tehát, aki egy évre előfizet a Galaktikára, az alábbi 10 könyvből választhat magának ajándékot:

    Szergej Gyacsenko, Marina Gyacsenko: Alekszandra és a teremtés növendékei
    Elizabeth Moon: A sötét sebessége
    Harry Harrison: Helyet! Helyet!
    Robert Ferrigno: Ima egy bérgyilkosért
    Cory Doctorow: Kis testvér
    Olivier Delcroix: Összeesküvések könyve - Paranoid történelem
    Ken MacLeod: Sötét fény
    Ungvári Tamás: Nyomtalanul - A gyilkosok köztünk vannak
    Szélesi Sándor: A beavatás szertartása
    Frederik Pohl: A hícsík birodalma



Egy gyors számolás: Előfizetői megtakarítás egy évben 2100 Ft + az ajándék 3000 Ft, az összesen 5000 Ft ajándékba!!! Ez már nem is kevés!

Az ajándék könyvet Ön

    átveheti a booker könyváruházban: 1024 Bp. Fény u. 2. I/4, vagy
    az első galaktikabolt.hu-s vagy booker.hu-s vásárlása esetén betesszük a csomagjába!

Hagyja, hogy megajándékozzuk!

Előfizetni és az előfizetésről többet megtudni itt lehet:
http://galaktikabolt.hu/termek/eves_galaktika_elofizetes.html

Tovább

A kiengesztelődés szertartása

A megbocsátásra csak az ember képes. Íme egy nemes pillanat, amikor az előbbi állítás tévessége is kiderül: még a hideg űr legnagyobb vadászainak egyike, a predator is képes a kiengesztelődésre. Sőt, még a kérlelhetetlen Arnie sem fut vissza a csoppaaaa-hoz, ha baráti kezet nyújt neki egy idegen!

Tovább

A Hobbit - Két filmből három lesz!

Peter Jackson nemrég bejelentette, hogy a már leforgatott anyaghoz további részleteket terveznek, ugyanis a jó ideje várt A hobbit története túlnőtte a neki szánt játékidőt. 
A facebookon olvasható bejegyzés szerint Jackon megtekintette az elővágott verziókat, és ekkor fogant meg fejében a gondolat: akár három részes is lehetne a Gyűrűk Ura előzménye.

Zsákos Bilbó és Gandalf története kikerekedik, a hiányzó részek forgatását jövőre kezdik el. Erre áldását adta a  New Line Cinema, a Warner Bros. Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer, Wingnut Films is. Amíg várakozunk, olvassatok más fantasy-kat is:

Tovább

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek