Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A bolygó neve: Halál - egy perc "rettegés"

A 1A4 Stúdió egy újabb alkotását láthatjátok, most James Cameron Alien filmjének történéseit sűrítették 1 percbe a srácok. Ismét pofás videóval van dolgunk, nézzétek!

Tovább

Az Alien királynő - fellépés előtt

Rövid képes bemutatót tartunk a mára kultusszá vált Alien-sorozat második részének főgonoszáról. A Stan Winston School of Character Arts jóvoltából betekinthetünk az előkészületekbe. Íme:

Tovább

Zene mindenek felett: a top10 SF gitá-rock

Ha azt mondjuk, rockzene, akkor 10-ből 9 ember azt válaszolja: GITÁR! Nos, bár ugyanolyan rettenetes volna, ha egy dobos durcásan kivonulna a koncertről, mint ha a gitáros tenné ezt, tény, hogy a legtöbb ember fejében a melodikus rock egyet jelent a kiváló gitárjátékkal és eszelős szólókkal. Évtizedekig emlékezetes szólót pedig nem játszik az ember akármilyen hangszeren, ez igaz; ezért van a legnagyobb gitárosoknak egyedi hangszere. Alább olyan sci-fi rajongó zenészek mesteri gitárjai látható, amelyek egyrészt túlságosan csodálatosak ahhoz, hogy megérintsük őket - másrészt annyira feszíti őket a királyság, hogy az első akkordunkkal már Hendrixet is lenyomnánk!

Tovább

A nap képe és idézete: Csak maradj nyugton, és...

A Bolygó neve: Halál című filmből lehet ismerős ez a jelenet: Ripley, akiben felbuzognak az anyai érzések, megkísérli megmenteni a bolygó populációjának tulajdonképpeni utolsó túlélőjét, és hát bizony csúnyán megszólja az Alien királynőt, hogy az most aztán már hagyja a kislányt de irgumburgum.

Tovább

Alien vs. Predator vs. Polgár Judit

Alien vs. Predator... hány formában láttunk már ilyesmit! Volt belőle regény, nem is egy, film, videojáték... de ilyen még nem volt. Ugyanis egy Joker-Laugh kódnevű iparművész valami olyat alkotott, amire még sakk nagymesterünk, Polgár Judit sem tudna nemet mondani.

Tovább

Kint van a Prometheus trailer!

Egy szót sem. Nézni kell csak. Most.

Bizony, 2012 JOBB év lesz a sci-fi kedvelő filmnézőknek, mint az idei volt!

Tovább

Prometheus: az első trailer trailere

... és ez nem vicc! A végleges trailer holnap, csütörtökön érkezik, de már most kaptunk egy ízelítőt belőle. (Ezt hívják totális háborúnak, méghozzá az idegek ellen a marketing összes létező nehézfegyverével vívott hadjáratnak!) Mi egyre jobban fanatizálódunk, annak ellenére, hogy Mr. Scott közölte: nem lesz (?) xenomorf alien (?!) a filmben. Aki erre blaszfémiát kiált, és tárcsázza az inkvizíció számát, ne tegye, az Inception-ben sem volt xenomorf és mégis jó film volt. A Prometheus pedig tejszínes zöldségágyon alázza majd szét talán még az Inception-t is, ha minden jól megy... No, de nézzük a trailer trailerét - holnap pedig az éles előzetest!

Tovább

Sci-fi testfestés

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek