Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legolandi ütközet

Rich-K és Big-J építette ezt a monumentális Lego-csodát, mely nem mást, mint a Gyűrűk Urából jól ismert Helm-szurdoki csatát örökítette meg.

Tovább

Kedvenc mágusunk története - Gandalf

734415_541342495890953_873831610_n.jpg

A szerkesztőségben sokáig gondolkodtunk, d6-tal dobálóztunk, míg végül úgy döntöttünk, hogy kedvenc mágusunk Gandalf, az egyik legvagányabb mágiahasználó a varázsképességekkel rendelkező társai között. Története egy rejtélyes és homályos estén a Pajkós póni fogadóban hangzott el, 4 méter sör kíséretében. Én így emlékszem az esetre:

Tovább

A nap képe: Frodónak vége.

A derék kis hobbit, Zsákos Frodó alapból is kellemetlenül érezte magát a nazgulok közelében. A Gyűrűlidércek megfagyasztották a vérét és semmit nem akart jobban, mint elbújni. Nos, ha az alábbi képen elénk táruló látvánnyal találta volna szemközt magát, akkor egyenesen azt kívánta volna, bár sorsolták volna inkább ki az Éhezők Viadalába, mert a sima nazgul még oké, de a sith nazgul már erős...

Tovább

Programajánló: J. R. R. Tolkien 120. születésnapja

Holnap, január 7-én, szombaton lesz J. R. R. Tolkien 120. születésnapja. A neves nyelvészprofesszornak tulajdonítják a teljes fantasy műfajt - ugyan a főművének tartott A Gyűrűk Ura maga nem igazán sorolható fantasynek, mégis, ez az a korszakos regény, amely mind témákban, képekben és stílusban nagyban hozzájárul az epikus, ún. high fantasy kialakulásához.

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek