Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Részletek a Föld utáni életből

A Star Trek - Sötétségben után a következő sci-fi film június 7-én debütál a magyar mozikban. Ez pedig nem más, mint a két Smith - Will és Jaden- főszereplésével elkészült A Föld után.

Tovább

Nácik a Föld középpontjáról

Van egy stúdió, Asylumnak hívják. Ők pedig arról híresek, hogy amikor kijön egy film, aminek feltehetően nagy nézettsége lesz, akkor hasonló témában villámsebességgel elkészítenek egy... fogalmazzunk úgy, visszafogottabb költésgvetésű, idiotizmusban tobzódó filmremeket. Ahogy látták, hogy az Iron Sky holdbéli nácijai micsoda közönségbázisra számíthatnak, az Asylum okos emberei úgy döntöttek, a nácik nem csak a Holdra tudnak visszavonulni a vereség elől, hanem - a földkérek alá is.

Tovább

A tájképalakítás hét instant módja

landers-quake-100622-02.jpg

Földünk arculatát nem csak évmilliókig tartó geológiai változások alakították: Van, hogy napok alatt felismerhetetlenségig megváltozik az eddig ismerős táj.

Tovább

Titkos megállapodások: Eisenhower elnök és a földönkívüliek?

Amikor egy alkalmazott úgy kényszerül távozni a munkaadó cégtől, ahogy előzetes tervei alapján nem igazán szeretett volna (gy.k. kivágják, mint a bajszos tejlefetyelőt exkremálni), hajlamos nehéz érzésekkel a szívébn titkos dolgokat kifecsegni. Nos, így járhatott Timothy Good is, a Pentagon egykori szakértő munkatársa, aki különleges infót szellőztetett meg: szerinte ugyanis Dwight D. Eisenhower elnök több alkalommal vett rész értekezleteken idegenekkel az 50es években.

Tovább
0 db

Követők

Toochee Zanphagras pestabacsi kicsimate galaktika Köznapi Tharquuis myexpeti mesh126 renter rockfarkas pappék Kandr4 Gavarra

Hirdetés

Galaktika

blogavatar

Minden, ami tudomány, minden ami fantasztikus... és minden, ami tudományosan fantasztikus. A Galaktika hivatalos blogja. Lépj a jövőbe!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Utolsó kommentek